1ª Excursió 3r Trimestre dels LL/D

Dissabte gris a la Meridiana. Sembla que el temps no ens acompanyarà. Al cau no ens preocupa excessivament. Camises blaves i grogues inundem el carrer i l’omplim de color. Els Ràngers i les Noies Guies i els Llops i les Daines marxem cap a Vilafranca a fer la primera excursió del tercer trimestre.

El trajecte és una bogeria. Estem molt actius i tots tenim moltes ganes d’arribar. Arribem a Vilafranca i ens acomiadem dels Ràngers. Cadascú farà la seva excursió, però això si, compartirem els àpats. Nosaltres ens acomodem al cau i sortim disparats a la plaça. És força gran i completa, té de tot. Juguem una estona i ens introduïm en el projecte. Avui decidim com seran les nostres fotografies que volem exposar. Ens dividim per grups, amb aquells que vam utilitzar per trobar la informació i pensem que volem mostrar en la imatge i que volem que hi aparegui. Surten moltes propostes. Tots els grups han tingut molt bones idees. Fem Ruth(i)Ana i les posem en comú. Discutim entre tots que és el que realment volem plasmar i al cap d’una estona tenim més d’una vintena de fotos per fer. Aparquem momentàniament el projecte i tornem a jugar. Esperem als RNG’s i dinem. La plaça fa molt goig amb tants infants!

Després de dinar, gaudim del temps lliures. Alguns fan Parkour, altres parlen tranquil·lament, altres juguen a futbol i altres gaudeixen dels gronxadors i dels altres espais del parc. Mentrestant, les gotes van caient tímidament i sembla que la tarda aguantarà. Els companys de blau marxen un altre cop a fer les seves activitats i nosaltres retornem al projecte. Agafem el material i comencem a fotografiar les nostres idees. Ens disfressem, utilitzem el parc i el carrer i anem avançant en la nostra gran producció! Tots fotografiem i tots participem de la fotografia. Sortim en aquestes i les fem. Anem parlant com les volem fer, qui les vol fer i qui vol sortir i disparem!

Més tard, donem una volta pel poble en busca de més instantànies. Es fa tard i toca tornar al cau, bé, al parc. Juguem una bona estona mentre esperem als més grans. Ens acomodem, cantem i comencem a sopar.

I com al migdia, estona lliure. El dia no s’ha acabat i ens sobren les energies. Més tard, fem l’activitat de nit amb els Ràngers. Al cap d’una estona, ens avisen que estan cansats i no poden més. El ritme dels Llops és el que és i no tothom el pot seguir. Nosaltres, ens quedem i juguem al pi una estoneta més. Però arriba un punt que el cansament ens guanya. Ara si, entrem al cau i ens posem al sobre. Fem el bona nit i tanquem la llum.

Comença el dia plujós. Fem el bon dia, que dediquem al nostre gran Joan! Tots plegats, ballem “el Joan petit quan balla”. Entrem al cau i esmorzem. Després, fem sobre taula. Parlem sobre allò que ens agrada i sobre allò que volem ser de grans. Més tard, recollim i sortim de nou a la plaça. Dediquem el matí a jugar al “pitxi” i a fer algunes fotografies més. Abans de dinar, mentre esperem als Ràngers, juguem una estona. Un cop han arribat, marxem tots junts cap a l’estació i fem rotllana per dinar. Ens alimentem, felicitem l’aniversari al Camil i a l’Arnau i tornem cap a casa!

Per molts anys!!

Ha estat una gran experiència i hem pogut avançar en el nostre projecte! Ens ho hem passat molt bé i esperem amb moltes ganes la següent excursió!

Fins dissabte!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *